Praktijkondersteuner

Algemeen

Desirée de Bruin is onze praktijkondersteuner en is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30-16.00 uur.

Zij staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Vereniging voor Praktijkondersteuners en is als zodanig vooral betrokken bij de de behandeling en begeleiding van mensen met chronische ziekten als hart-en vaatziekte, diabetes mellitus,copd/astma en ouderenzorg.

Zij doet de volgende verrichtingen: longfunctiemeting, enkel-armindex, om de toegankelijkheid van de bloedvaten te meten; het doen van geheugenonderzoek. U kunt ook bij haar terecht voor hulp bij het stoppen met roken, nadat u door de huisarts naar haar bent verwezen.

Verder is Desiree gecertificeerd een aantal lichamelijke klachten te beoordelen en te behandelen, te weten: - Allergie huid, - bijtwonden, - brandwonden, - splinters en/of glas verwijderen uit de huid, , wondbehandeling/ hechten , - tand door lip, - keelpijn, sinusitis, verkoudheid, - teenletsel en - tekenbeten. Zij staat geregistreerd in het landelijk Pontifex certificatiesysteem. Elke 2 jaar dient zij hiervoor een toets te volgen om dit certificaat te mogen verlengen. De assistente kan voor bovengenoemde klachten een afspraak bij haar voor U maken.

Onze praktijk is aangesloten bij de zorggroep Hoekse Waard. Samen met alle huisartsen uit de Hoekse Waard bieden wij een compleet programma voor de zorg aan mensen met Diabetes Mellitus, COPD en/of hart -en vaatziekten ( hoge bloeddruk, beroertes, te hoog cholesterol, na hartinfarct e.d.).

Voor meer informatie over de zorggroep verwijzen wij u naar de website van de zorggroep.

<< Zorggroep Hoeksewaard | Overzicht | Personen >>

Algemeen

Diensten

Praktijkondersteuner

Hart- en vaatziekten

Diabetes

Luchtwegen

Stoppen met Roken

Website Informatie